sadaya Kategori

12V 320leds/m 4000K fleksibel COB LED Strips GL-FBCOBNW320M10W12

    • GL-FBCOBCCT608M10W12
      Ngaran Produk10m tegangan konstan fleksibel COB dipingpin strip
      Model NO.GL-FBCOBCCT608M10W12
      Type LEDTW
      Kuantitas Dipimpin608 Leds/m
      Lumén / méter2000~2100lm / m
      Sabenerna Power20w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm / 8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable27.8mm
      warnahaneut bodas+tiis bodas
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBCOBNW320M10W12
      Ngaran Produk10m tegangan konstan fleksibel COB dipingpin strip
      Model NO.GL-FBCOBNW320M10W12
      Type LEDTW
      Kuantitas Dipimpin320 Leds/m
      Lumén / méter1000~1100lm / m
      Sabenerna Power10w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm / 8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaalam bodas
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
panalungtikan

Daptar AKSESORI


Priangan

bubuka lengkep

jéntré gancang

1.DC12V,320led/m,color temperature 2700~6000K;

2.Indoor cahaya IP20 jeung outdoor cahaya IP67 & IP68;

3.From 4.8w mun 18w wattage adjustable;

4. Kalawan standar 3M timer iteuk, gampang pikeun instalasi;

5. CE Certificated na RoHS patuh;

6. Pabrik borongan cost.OEM na ODM jasa.

gambaran

Strip anu dipimpin COB diturunkeun tina téknologi Flip Chip pang anyarna. Dibandingkeun jeung SMT tradisional, flip chip ulah loba masalah, contona gagalna lampu, kedip-kedip, goréng ngahubungan jsb téhnologi flip chip ngeusian kaunggulan hébat.

Glite runtuyan GFC

·Tanpa bracket dipimpin tradisional, kawat emas, strip COB nyaéta kalayan kinerja bending hadé tur mindahkeun panas leuwih efisien.

· Hiji chip teu jalan, bagian masih jalan kalawan konsistensi hadé.

· Resistor anu teu katingali, penampilan anu jelas.

· Fleksibel, langsing pikeun rupa-rupa aplikasi.

· Pamasangan gampang.

· Ngabengkokkeun strips tanpa megatkeun eta.

· Kapadetan ultra luhur lampu liniér, bebas titik.

· 180 ° sudut beam, effciency lampu luhur.

· jasa custom sadia, ngaropéa MOQ> 500M, 5 Taun Garansi.

33

44


parameter téknis
Model No.Dipingpin KapadetanLebar PCBVoltaseukakuatanRAPotong PanjangCCTlumén

GL-FBCOBW480M10W12

480leds / m10mm12V DC14W / m> 9050mm
6000K±200K1200 ~ 1250lm / m
GL-FBCOBNW480M10W12
4000K±100K
GL-FBCOBWW480M10W12
2700K±100K
GL-FBCOBX480M10W12
R·G·B·O·P
GL-FBCOBW320M10W12
320leds / m10mm12V DC10W / m> 9050mm
6000K±200K1000 ~ 1100lm / m
GL-FBCOBNW320M10W12
4000K±100K
GL-FBCOBWW320M10W12
2700K±100K
GL-FBCOBX320M10W12
R·G·B·O·P
GL-FBCOBCCT608M10W12
608 eds/m


10mm

Ganda Bodas


12V DC20W / m> 9026.32mm6500K ~ 2700K2000 ~ 2100lm / m
GL-FBCOBRGB630M10W12630leds / m10mm
12V DC18W / m
33.33mmRGB

GL-FBCOBRGBW840M10W12

840leds / m12mm12V DC
18W / m> 90
33.33mmRGBW

Tips: suhu warna 2700K 3000K 4000K 6000K Beureum Héjo Blue Pink Amber jsb pilihan.

Kauntungan kalapa

· Kapadetan sumber cahaya anu luhur dina rohangan kawates

· Segel leutik sareng volume pakét

· Gambar langkung seueur pikeun desain lampu

· dissipation panas hadé

· Distribusi warna cahaya langkung seragam.

· Umur anu langkung panjang kalayan garansi 5 taun;

Masang

· Ulah ngabengkokkeun Strip LED leuwih ti R = 60 mm.

·Pamasangan henteu kedah ngarusak bagian-bagian papan sirkuit! Strip LED mangrupikeun éléktronik anu saé sareng kedah dirawat sacara saksama.

· The LED strip dibagi kana bagian kalayan simbol gunting dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong strip LED. Potong strip LED tina gunting seukeut tur salawasna dina 90 °.

· Nalika soldering strip, suhu soldering maksimum 300 ° C. Tuturkeun polaritasna raket.

· 1- Nalika motong strip, make stocking ngaleutikan. Cabut pita 3M dina bagian janten "nyusut"

2-Teundeun stocking ngaleutikan leuwih strip LED.

3-Paké panas gun!

· Gumantung kana assembly nu dipikahoyong, nya meureun perlu lem titik IP65 LED strips pikeun fastening permanén. Émut yén substrat kedah beresih!

图片 1

· Sadaya Glite Led Strips dimmable ku 0/1-10V,DALI,PWM,DMX controller.

· Sambungkeun Led 12v/12v ka positip dina supir, conenct Led - ka négatip on supir.

· LED kedah dianggo dina tegangan anu leres, henteu kantos damel sareng tegangan supir anu salah!

· Candak strips dipingpin tina reels tur mukakeunana saméméh nguji lampu jeung supir!

Masang2


panalungtikan

kategori panas