sadaya Kategori

12V 144led/m RGB Digital WS2815 LED Strip GL-FBWS2815RGB144M12W12

    • GL-FBDMX512RGB60M10W12
      Ngaran Produk5m DMX512 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC12V
      Model NO.GL-FBDMX512RGB60M10W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter450 ~ 490lm / m
      Sabenerna Power15.6w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaRGB digital
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBTM1934RGB60M10W12
      Ngaran Produk5m TM1934 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC12V
      Model NO.GL-FBTM1934RGB60M10W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520 ~ 560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaRGB digital
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2811RGB30M10W12
      Ngaran Produk5m WS2811 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC12V
      Model NO.GL-FBWS2811RGB30M10W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter250 ~ 300lm / m
      Sabenerna Power9w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable100mm
      warnaRGB digital
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2811RGB60M10W12
      Ngaran Produk5m WS2811 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC12V
      Model NO.GL-FBWS2811RGB60M10W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520 ~ 560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaRGB digital
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2815RGB60M10W12
      Ngaran Produk5m WS2815 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC12V
      Model NO.GL-FBWS2815RGB60M10W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520 ~ 560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB digital
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2815RGB144M10W12
      Ngaran Produk5m WS2815 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC12V
      Model NO.GL-FBWS2815RGB144M12W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1000 ~ 1070lm / m
      Sabenerna Power34.5w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB digital
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2818RGB60M10W12
      Ngaran Produk5m WS2818 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC12V
      Model NO.GL-FBWS2818RGB60M10W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520 ~ 560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaRGB digital
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
panalungtikan

bubuka lengkep

jéntré gancang

1.WS2815 SMD5050 Digital LED Jalur , DC12V, 144led/m, magic RGB digital, SDCM<5;

2. Indoor cahaya IP20 jeung outdoor cahaya IP65 & IP67 & IP68;

3.From 4.8w mun 18w wattage adjustable;

4. Kalawan standar 3M timer iteuk, gampang pikeun instalasi;

5. CE Certificated na RoHS patuh;

6. Pabrik borongan cost.OEM na ODM jasa.


gambaran

WS2815 mangrupikeun sumber lampu LED kontrol cerdas anu sirkuit kontrol sareng chip RGB diintegrasikeun dina pakét 5050 komponén. internal na ngawengku kancing data port digital calakan sarta sinyal reshaping amplificationdrivecircuit. Vérsi kabel dual-sinyal, sinyal break-point transmisi kontinyu. Gagalna piksel naon waé moal mangaruhan transfer sinyal sareng pangaruh pancaran total.

GDC WS2815 Led strips Fitur:

GDC WS2815 LED Strip Fitur:

· Sirkuit kontrol sareng chip RGB dihijikeun dina komponén 5050, pikeun ngabentuk piksel kontrol éksternal.

· Catu daya 12V DC, sacara efektif tiasa ngirangan arus operasi piksel LED, sareng ngirangan tegangan-dropof PCB, ieu pikeun ngamajukeun konsistensi lampu campuran pikeun pangiriman jarak jauh.

· Nganggo sirkuit reshaping sinyal anu diwangun pikeun ngahontal bentuk gelombang sinyal, sareng henteu aya distorsi bentuk gelombang sinyal.

· Tingkat abu-abu unggal piksel aya 256 tingkat, anu ngahontal "256*256*256=16777216" tampilan pinuh warna, sarta frékuénsi refresh ngahontal 2KHz.

· Antarbeungeut serial cascade, data narima jeung decoding gumantung ngan hiji garis sinyal.

· Vérsi kabel dual-sinyal, sinyal break-point transmisi kontinyu.

· Sakur dua titik jarak leuwih ti 5M sinyal transmisi tanpa sirkuit nambahan.

· Lamun laju refresh 30fps, angka cascade sahenteuna 1024 piksel.

· Pangiriman data dina laju nepi ka 800Kbps. l

· Reliabiliti konsistensi warna alus, ongkos-éféktif tinggi.

· 2/3 OZ FPC, asli kualitas luhur 3M 9495LE tape, desain husus packing kuat. LEDs anu LM-80 diuji sarta Certified.

· Nyadiakeun jasa ngaropéa, ngaropéa MOQ> 500M, 3 taun jaminan.

图片 11

Kauntungan kalapa

1. WS2815 Strip LED mangrupakeun versi ditingkatkeun tina 5V WS2812B LED strip. Pikeun strip LED 5M, sanajan sakabeh LEDs dihurungkeun bodas pinuh, versi 12V euweuh turunna tegangan. Anjeun teu kedah nyuntik kakuatan sasering versi 5V.

2. Unggal piksel bisa boga warna jeung kacaangan sorangan. Anjeun tiasa ngontrolana masing-masing sareng nyetél kana warna atanapi animasi anu anjeun pikahoyong. 256 tampilan kacaangan sareng tampilan warna 24-bit.

3. WS2815 LED strip sarua jeung versi 5V WS2813 LED strip, Dirancang jeung hiji kawat data sarta hiji kawat data cadangan. Sinyal break-point transmisi kontinyu. Upami hiji LED ruksak, LED di handap ieu masih tiasa dianggo.

aplikasi

bar, wangunan komersil, baliho, taman tema, layar LED, jsb.

图片1 (2)

Masang

· Ulah ngabengkokkeun Strip LED leuwih ti R = 60 mm.

·Pamasangan henteu kedah ngarusak bagian-bagian papan sirkuit! Strip LED mangrupikeun éléktronik anu saé sareng kedah dirawat sacara saksama.

· The LED strip dibagi kana bagian kalayan simbol gunting dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong strip LED. Potong strip LED tina gunting seukeut tur salawasna dina 90 °.

· Nalika soldering strip, suhu soldering maksimum 300 ° C. Tuturkeun polaritasna raket.

· 1- Nalika motong strip, make stocking ngaleutikan. Cabut pita 3M dina bagian janten "nyusut"

2-Teundeun stocking ngaleutikan leuwih strip LED.

3-Paké panas gun!

· Gumantung kana assembly nu dipikahoyong, nya meureun perlu lem titik IP65 LED strips pikeun fastening permanén. Émut yén substrat kedah beresih!

· Sadaya Glite Led Strips dimmable ku 0/1-10V,DALI,PWM,DMX controller.

· Sambungkeun Led 12v/24v ka positip dina supir, conenct Led - ka négatip on supir.

· LED kedah dianggo dina tegangan anu leres, henteu kantos damel sareng tegangan supir anu salah!

· Candak strips dipingpin tina reels tur mukakeunana saméméh nguji lampu jeung supir!

图片 2

Panyambung gancang:

图片 3

panalungtikan

kategori panas