sadaya Kategori

Hot jual 12V 60leds/m 6000K 2835 LED Strips GL-FC2835W60M08W12 pikeun cahaya indoor

    • GL-FC2835NW60M08W12-4000K
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 4000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835NW60M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter400~420lm / m
      Sabenerna Power6w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaAlam bodas
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835NW120M08W12-4000K
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 4000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835NW120M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin120 Leds/m
      Lumén / méter700~750lm / m
      Sabenerna Power10w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaAlam bodas
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835NW240M08W12-4000K
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 4000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835NW240M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin240 Leds/m
      Lumén / méter1000~1100lm / m
      Sabenerna Power10w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaAlam bodas
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835W60M08W12-6000K
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 6000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835W60M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter400~420lm / m
      Sabenerna Power6w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabodas tiis
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835W120M08W12-6000K
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 4000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835W120M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin120 Leds/m
      Lumén / méter700~750lm / m
      Sabenerna Power10w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabodas tiis
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835W240M08W12-6000K
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 6000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835W240M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin240 Leds/m
      Lumén / méter1000~1100lm / m
      Sabenerna Power10w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabodas tiis
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835WW60M08W12-2700K
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 2700K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835WW60M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter400~420lm / m
      Sabenerna Power6w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaBodas haneut
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835WW120M08W12-2700K
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 2700K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835WW120M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin120 Leds/m
      Lumén / méter700~750lm / m
      Sabenerna Power10w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaBodas haneut
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835WW240M08W12-2700K
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 2700K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835WW240M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin240 Leds/m
      Lumén / méter1000~1100lm / m
      Sabenerna Power10w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaBodas haneut
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835X60M08W12
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan 4000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835X60M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter400~420lm / m
      Sabenerna Power6w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabiru
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835X120M08W12
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan warna pink dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835P120M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin120 Leds/m
      Lumén / méter700~750lm / m
      Sabenerna Power10w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnaWarna Pink
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FC2835X240M08W12
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan Héjo dipingpin strip
      Model NO.GL-FC2835G240M08W12
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin240 Leds/m
      Lumén / méter1000~1100lm / m
      Sabenerna Power10w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC12V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnawarna héjo
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
panalungtikan

bubuka lengkep

jéntré gancang

1.SMD2835 LED Jalur Lampu, DC12V, 60led / m, 300leds / roll, suhu warna 6000K;

2.Indoor cahaya IP20 jeung outdoor cahaya IP67 & IP68;

3.From 4.8w mun 10w wattage adjustable;

4. Kalawan standar 3M timer iteuk, gampang pikeun instalasi;

5. CE Certificated na RoHS patuh;

6. Pabrik borongan cost.OEM na ODM jasa.


gambaran

Ngagabungkeun harga sareng kinerja, Glite SMD2835 nawiskeun solusi cahaya anu mampu pikeun ngembangkeun konsumén. garis assembly pinuh otomatis ensures kualitas produk dipercaya. Kami nawiskeun jasa kustomisasi pikeun kuantitas pesenan massal, sareng samentawis éta, kami nyarankeun nyandak produk biasa.

2835 Led strips Fitur:

· Glite GLC SMD2835 LED strip nyirorot ngaronjatkeun penampilan objék.

· Ieu brings kami seragam jeung lampu hipu. Kalayan fitur pangiriman panas anu saé, umur panjang sareng buruk bercahya rendah.

· Éta nyayogikeun solusi rendering warna alternatif pikeun lampu komérsial, pencahayaan galeri, lampu iklan, lampu hiasan arsitéktur sareng saterasna.

· 2/3 OZ FPC, asli kualitas luhur 3M 9495LE tape, 3 atawa 6LEDS / cut, kalawan desain husus pakét kuat. LED kalawan LM-80 Test persetujuan.

· jasa custom sadia, ngaropéa MOQ> 500M, 2 Taun Garansi.

图片 1

图片 2

parameter téknis
Model No.Dipingpin KapadetanLebar PCBVoltaseukakuatanRAMac adamCCTlumén
GL-FC2835W60M08W1260leds / m8mm12V DC6W / m> 70<56000K±200K400~420lm / m
GL-FC2835NW60M08W124000K±100K
GL-FC2835WW60M08W122700K±100K
GL-FC2835X60M08W12R·G·B·O·P

Tips: suhu warna 2700K 3000K 4000K 6000K Beureum Héjo Blue Xuping Amber jsb pilihan.


Kauntungan kalapa

· harga Low, kinerja lampu alus.

· Gancang nganteurkeun waktos, produksi 10000 + méter per poé.

· hirupna leuwih panjang, buruk kacaangan low.

· Door to door, maskapai, jasa nganteurkeun laut.


aplikasi

Pameran cahaya, gudang, kamar mandi, ruang tamu, ruang rapat, jsb.

图片 1 (1)

Masang

· Ulah ngabengkokkeun Strip LED leuwih ti R = 60 mm.

·Pamasangan henteu kedah ngarusak bagian-bagian papan sirkuit! Strip LED mangrupikeun éléktronik anu saé sareng kedah dirawat sacara saksama.

· The LED strip dibagi kana bagian kalayan simbol gunting dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong strip LED. Potong strip LED tina gunting seukeut tur salawasna dina 90 °.

· Nalika soldering strip, suhu soldering maksimum 300 ° C. Tuturkeun polaritasna raket.

· 1- Nalika motong strip, make stocking ngaleutikan. Cabut pita 3M dina bagian janten "nyusut"

2-Teundeun stocking ngaleutikan leuwih strip LED.

3-Paké panas gun!

· Gumantung kana assembly nu dipikahoyong, nya meureun perlu lem titik IP65 LED strips pikeun fastening permanén. Émut yén substrat kedah beresih!

图片 3

图片 4

图片 5

panalungtikan

kategori panas