sadaya Kategori

24V High Luminous Efficiency Strips

Bumi> produk > GHC Series LED Jalur > 24V High Luminous Efficiency Strips

Puji bintang lima 24V 128leds/m efisiensi tinggi 160lm/w 2835 Strip LED Bodas GL-FG2835W128M08W24 pikeun cahaya bentang

    • GL-FG2835CCT192M10W24
      Ngaran Produk5m SMD2835 tegangan konstan efisiensi lumén luhur dipingpin strip
      Model NO.GL-FG2835CCT192M10W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin192 Leds/m
      Lumén / méter2400~2500lm / m
      Sabenerna Power16w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable41.6mm
      warna2700K ~ 6500K
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FG2835W64M08W24
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan efisiensi lumen luhur dipingpin strip
      Model NO.GL-FG2835W64M08W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin64 Leds/m
      Lumén / méter760~800lm / m
      Sabenerna Power4.8w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable125mm
      warna2700K ~ 6500K
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FG2835W128M08W24
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan efisiensi lumen luhur dipingpin strip
      Model NO.GL-FG2835W128M08W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin128 Leds/m
      Lumén / méter1250~1300lm / m
      Sabenerna Power8w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable62.5mm
      warna2700-6500
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FG2835W144M08W24
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan efisiensi lumen luhur dipingpin strip
      Model NO.GL-FG2835W144M08W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1450~1500lm / m
      Sabenerna Power9.6w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable55.5mm
      warna2700-6500
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FG2835W192M08W24
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan efisiensi lumen luhur dipingpin strip
      Model NO.GL-FG2835W192M08W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin192 Leds/m
      Lumén / méter2550~2600lm / m
      Sabenerna Power16w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB8mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable41.6mm
      warnabodas tiis/bodas alam/bodas haneut
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FG2835W240M10W24
      Ngaran Produk5m 2835 tegangan konstan efisiensi lumen luhur dipingpin strip
      Model NO.GL-FG2835W240M10W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin240 Leds/m
      Lumén / méter3100~3200lm / m
      Sabenerna Power20w / m
      CRI (Ra)> 80
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnabodas tiis/bodas alam/bodas haneut
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
panalungtikan

Daptar AKSESORI

图片 6

bubuka lengkep

jéntré gancang

1.SMD2835 runtuyan efisiensi tinggi, DC24V, 128ed / m, suhu warna 2700K ~ 6500K;

2.Indoor cahaya IP20 jeung outdoor cahaya IP67 & IP68;

3.From 4.8w mun 18w wattage adjustable;

4. Kalawan standar 3M timer iteuk, gampang pikeun instalasi;

5. CE Certificated na RoHS patuh;

6. Pabrik borongan cost.OEM na ODM jasa.


gambaran

Disatujuan ku uji ERP standar, jalur anu dipimpin efisiensi tinggi ngahontal saluhur 160lm / w, anu ngabuktikeun tingkat efisiensi énergi tingkat B&C. Jalur Glite GHC mangrupikeun sumber cahaya anu ramah lingkungan sareng idéal pikeun cahaya komersil. Aya rupa-rupa pilihan ti dénsitas dipimpin ka wattage diantara séri.

2835 runtuyan GHC

· 99.99% purity kawat emas insde chip;

· Ukuran chip badag kalayan lumen kaluaran tinggi;

· Mitsubishi atanapi Intermatix bubuk fosfor;

· Epistar atanapi Sanan chip;

· 100% purity tambaga Led pigura kalungguhan

· 35 microns + 35 microns sisi ganda tambagaPCB / deui panyalindungan soldering samping;

· 300P pita 3M asli / pita VHB 3M;

· 4 kali QC mariksa (SMT + PCB ngagabung + Saatos nguji sepuh + test Gulat)

· jasa custom sadia, ngaropéa MOQ> 500M, 3 Taun Garansi.

图片 2

parameter téknis
Model No.Dipingpin KapadetanLebar PCBVoltaseukakuatanRAMac adamCCTlumén
GL-FG2835W64M08W2464leds / m8mm24V DC4.8W / m> 80<56000K±200K760 ~ 800lm / m
GL-FG2835NW64M08W244000K±100K
GL-FG2835WW64M08W242700K±100K
GL-FG2835W128M08W24128leds / m8mm24V DC8W / m> 80<56000K±200K1250 ~ 1300lm / m
GL-FG2835NW128M08W244000K±100K
GL-FG2835WW128M08W242700K±100K
GL-FG2835W144M08W24144leds / m8mm24V DC9.6W / m> 80<56000K±200K1450 ~ 1500lm / m
GL-FG2835NW144M08W244000K±100K
GL-FG2835WW144M08W242700K±100K
GL-FG2835W192M08W24192leds / m8mm24V DC16W / m> 80<56000K±200K2550 ~ 2600lm / m
GL-FG2835NW192M08W244000K±100K
GL-FG2835WW192M08W242700K±100K
GL-FG2835W240M08W24240leds / m10mm24V DC20W / m> 80<56000K±200K3100 ~ 3200lm / m
GL-FG2835NW240M08W244000K±100K
GL-FG2835WW240M08W242700K±100K
GL-FG2835CCT192M10W24192leds / m
Ganda bodas
10mm24V DC16W / m> 80<52700K ~ 6500K2400 ~ 2500lm / m
GL-FG2835CCT192M10W242700K ~ 4000K
GL-FG2835CCT192M10W244000K ~ 6500K


Kauntungan kalapa

• Pilih DC2.8-2.9V, 27-29LM, SMD2835 chip, ngadopsi DC24V na 8 LEDs / solusi group pikeun ngarancang 160LM / W dipingpin strips;

• 2OZ PCB, euweuh tegangan serelek on 8 méter, katampa tegangan serelek on 10m.

• Handap watt dina kacaangan sarua, dissipation panas hadé tur hemat energi hadé;

• Dipingpin ku hiji sistem BIN, warna alus konsisten;

• efisiensi luminous High bisa ngahontal 160lm / w kalawan RA> 80;

• umur panjang kalayan jaminan 3 taun;


aplikasi

Lampu showcase, pakéan jandela, kamar mandi, iklan, kamar pasamoan, jsb.


Masang

· Ulah ngabengkokkeun Strip LED leuwih ti R = 60 mm.

·Pamasangan henteu kedah ngarusak bagian-bagian papan sirkuit! Strip LED mangrupikeun éléktronik anu saé sareng kedah dirawat sacara saksama.

· The LED strip dibagi kana bagian kalayan simbol gunting dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong strip LED. Potong strip LED tina gunting seukeut tur salawasna dina 90 °.

· Nalika soldering strip, suhu soldering maksimum 300 ° C. Tuturkeun polaritasna raket.

· 1- Nalika motong strip, make stocking ngaleutikan. Cabut pita 3M dina bagian janten "nyusut"

2-Teundeun stocking ngaleutikan leuwih strip LED.

3-Paké panas gun!

· Gumantung kana assembly nu dipikahoyong, nya meureun perlu lem titik IP65 LED strips pikeun fastening permanén. Émut yén substrat kedah beresih!

· Sadaya Glite Led Strips dimmable ku 0/1-10V,DALI,PWM,DMX controller.

· Sambungkeun Led 12v/24v ka positip dina supir, conenct Led - ka négatip on supir.

· LED kedah dianggo dina tegangan anu leres, henteu kantos damel sareng tegangan supir anu salah!

· Candak strips dipingpin tina reels tur mukakeunana saméméh nguji lampu jeung supir!

图片 5

panalungtikan

kategori panas