sadaya Kategori

harga alus 24V 240leds/m 2700K 2216 LED Strips pikeun cahaya bentang GL-FA2216WW240M04W24

    • GL-FA2216DTW280M04W24
      Ngaran Produk5m 2216 tegangan konstan 1800 ~ 3000k dipingpin strip
      Model NO.GL-FA2216DTW280M04W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin280 Leds/m
      Lumén / méter1300~1400lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 95
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable50mm
      warna1800K nepi ka 3000K dimmable
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FA2216NW120M04W24
      Ngaran Produk5m 2216 tegangan konstan 4000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FA2216NW120M04W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin120 Leds/m
      Lumén / méter600~650lm / m
      Sabenerna Power6w / m
      CRI (Ra)> 95
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB4mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabodas tiis
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FA2216NW240M04W24
      Ngaran Produk5m 2216 tegangan konstan 4000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FA2216NW240M04W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin240 Leds/m
      Lumén / méter700~720lm / m
      Sabenerna Power7.2w / m
      CRI (Ra)> 95
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB4mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabodas tiis
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FA2216W120M04W24
      Ngaran Produk5m 2216 tegangan konstan 6000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FA2216W120M04W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin120 Leds/m
      Lumén / méter600~650lm / m
      Sabenerna Power6w / m
      CRI (Ra)> 95
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB4mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabodas tiis
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FA2216W240M04W24
      Ngaran Produk5m 2216 tegangan konstan 4000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FA2216W240M04W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin240 Leds/m
      Lumén / méter700~720lm / m
      Sabenerna Power7.2w / m
      CRI (Ra)> 95
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB4mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabodas tiis
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FA2216WW120M04W24
      Ngaran Produk5m 2216 tegangan konstan 6000K dipingpin strip
      Model NO.GL-FA2216WW120M04W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin120 Leds/m
      Lumén / méter600~650lm / m
      Sabenerna Power6w / m
      CRI (Ra)> 95
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB4mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabodas tiis
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FA2216WW240M04W24
      Ngaran Produk5m 2216 tegangan konstan 2700K dipingpin strip
      Model NO.GL-FA2216WW240M04W24
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin240 Leds/m
      Lumén / méter700~720lm / m
      Sabenerna Power7.2w / m
      CRI (Ra)> 95
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB4mm
      VoltaseuDC24V
      Ukuran Cuttable50mm
      warnabodas tiis
      IP kelasIP20
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
panalungtikan

Daptar AKSESORI

TIPE SATU-NON WATERPROOF
  • undefined

    2pin konektor nirkabel

  • undefined

    T 2pin Panyambung Corner

  • undefined

    Baris Docking bikang-jalu

  • undefined

    2pin Panyambung sirah ganda

  • undefined

    LED Jalur Tahan Klip

TIPE DUA-TAHAN AIR
  • 2pin konektor nirkabel

  • T 2pin Panyambung Corner

  • Baris Docking bikang-jalu

  • 2pin Panyambung sirah ganda

  • LED Strip Tahan Klip

bubuka lengkep

jéntré gancang

1.SMD2216 LED Jalur Cahaya, DC24V, 240led/m, suhu warna 2700K, SDCM<3;

2.Indoor cahaya IP20 jeung outdoor cahaya IP67 & IP68;

3.From 4.8w mun 18w wattage adjustable;

4. Kalawan standar 3M timer iteuk, gampang pikeun instalasi;

5. CE Certificated na RoHS patuh;

6. Pabrik borongan cost.OEM na ODM jasa.


gambaran

Glite 2216 ultra séri Tujuan pikeun ngarengsekeun pamasangan spasi ultra narraw. Lebar minimum 4mm tiasa lengket kana ampir sagala saluran aluminium atanapi kurva leutik. Lampu ngaliwatan panutup PC anu cukup seragam tanpa spot.Excelent tinggi CRI> 95 bakal mampuh kinerja pangalusna objék. CRI ekstrim> 98 geus sadia pikeun customize.Higher kapadetan ngaropéa.

GLC 2216 Led strips Fitur:

· Glite GLC SMD 2216 LED strip nyirorot ngaronjatkeun penampilan objék.

· Ieu brings kami seragam jeung lampu hipu. Kalayan fitur pangiriman panas anu saé, umur panjang sareng buruk bercahya rendah.

· Éta nyayogikeun solusi rendering warna alternatif pikeun lampu komérsial, pencahayaan galeri, lampu iklan, lampu hiasan arsitéktur sareng saterasna.

· 2/3 OZ FPC, asli kualitas luhur 3M 9495LE tape, 3 atawa 6LEDS / cut, kalawan desain husus pakét kuat. LED kalawan LM-80 Test persetujuan.

· jasa custom sadia, ngaropéa MOQ> 500M, 3 Taun Garansi.

图片 44.2

图片 2

parameter téknis
Model No.Dipingpin KapadetanLebar PCBVoltaseukakuatanRAMac adamCCTlumén
GL-FA2216W120M04W24120leds / m4mm24V DC6W / m> 95<36000K±200K600 ~ 650lm / m
GL-FA2216 NW120M04W244000K±100K
GL-FA2216WW120M04W242700K±100K
GL-FA2216W240M04W24240leds / m4mm24V DC7.2W / m> 95<36000K±200K700 ~ 720lm / m
GL-FA2216 NW240M04W244000K±100K
GL-FA2216WW240M04W242700K±100K
GL-FA2216DTW280M04W24280leds / m
Surem kana haneut
12mm24V DC18W / m> 95<31800K ~ 3000K1300 ~ 1400lm / m
GL-FA2216DTW280M04W243000K ~ 4500K
GL-FA2216DTW280M04W244500K ~ 6000K

Tips: suhu warna 2700K 3000K 4000K 6000K Beureum Héjo Blue Xuping Amber jsb pilihan.

Kauntungan kalapa

· Top CRI, kinerja lampu alus teuing.

· Gancang nganteurkeun waktos, produksi 10000 + méter per poé.

· hirupna leuwih panjang, buruk kacaangan low.

· Door to door, maskapai, jasa nganteurkeun laut.


aplikasi

Pameran cahaya, gudang, kamar mandi, ruang tamu, ruang rapat, jsb.

图片 1

Masang

· Ulah ngabengkokkeun Strip LED leuwih ti R = 60 mm.

·Pamasangan henteu kedah ngarusak bagian-bagian papan sirkuit! Strip LED mangrupikeun éléktronik anu saé sareng kedah dirawat sacara saksama.

· The LED strip dibagi kana bagian kalayan simbol gunting dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong strip LED. Potong strip LED tina gunting seukeut tur salawasna dina 90 °.

· Nalika soldering strip, suhu soldering maksimum 300 ° C. Tuturkeun polaritasna raket.

· 1- Nalika motong strip, make stocking ngaleutikan. Cabut pita 3M dina bagian janten "nyusut"

2-Teundeun stocking ngaleutikan leuwih strip LED.

3-Paké panas gun!

· Gumantung kana assembly nu dipikahoyong, nya meureun perlu lem titik IP65 LED strips pikeun fastening permanén. Émut yén substrat kedah beresih!

图片 3

图片 4

图片 5

· Sadaya Glite Led Strips dimmable ku 0/1-10V,DALI,PWM,DMX controller.

· Sambungkeun Led 12v/24v ka positip dina supir, conenct Led - ka négatip on supir.

· LED kedah dianggo dina tegangan anu leres, henteu kantos damel sareng tegangan supir anu salah!

· Candak strips dipingpin tina reels tur mukakeunana saméméh nguji lampu jeung supir!

es

panalungtikan

kategori panas