sadaya Kategori

5V 144led/m RGB Digital APA102 LED Strip GL-FBAPA102RGB144M12W5

    • GL-FBAPA102RGB30M10W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102W30M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter250 ~ 300lm / m
      Sabenerna Power9w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBAPA102RGB60M10W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102RGB60M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520~560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBAPA102RGB72M10W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102RGB72M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin72 Leds/m
      Lumén / méter580~620lm / m
      Sabenerna Power20w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable13.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBAPA102RGB144M12W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102RGB144M12W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1250 ~ 1350lm / m
      Sabenerna Power43w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB30M10W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB30M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter190~230lm / m
      Sabenerna Power7.2w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB60M10W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB60M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter410~450lm / m
      Sabenerna Power14.4w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB96M10W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB96M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin96 Leds/m
      Lumén / méter670~710lm / m
      Sabenerna Power23w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable10.4mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB144M12W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB144M12W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1000~1100lm / m
      Sabenerna Power34.5w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB30M10W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB30M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter250~300lm / m
      Sabenerna Power9w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB60M10W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB60M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520~560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB96M10W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB96M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin96 Leds/m
      Lumén / méter820~860lm / m
      Sabenerna Power28w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable10.4mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB144M12W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB144M12W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1250~1300lm / m
      Sabenerna Power43.5w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
panalungtikan

bubuka lengkep

jéntré gancang

1.APA102 SMD5050 Digital LED Jalur , DC5V, 72led/m, magic RGB digital, SDCM<5;

2. Indoor cahaya IP20 jeung outdoor cahaya IP65 & IP67 & IP68;

3.From 4.8w mun 18w wattage adjustable;

4. Kalawan standar 3M timer iteuk, gampang pikeun instalasi;

5. CE Certificated na RoHS patuh;

6. Pabrik borongan cost.OEM na ODM jasa.

gambaran

The APA102C addressable LEDs employs protokol komunikasi 2-kawat diwangun ku hiji jam jeung garis data. Bari ieu merlukeun hiji kawat leuwih ti standar WS2812 LEDs addressable, Kauntungannana nyaéta yén komunikasi jeung LEDs boga data gancang sarta refresh rate (saé pikeun kegigihan visi (aka POV) proyék). Aranjeunna henteu ketat sareng waktos dibandingkeun sareng WS2812.

GDC APA102 Led strips Fitur:

Keunggulan Jalur LED GDC APA102:

· Glite GLC APA102 LED strips boga frékuénsi PWM kacida luhurna pikeun aplikasi POV bébas kedip-kedip.

· Maranehna ngagunakeun bungkusan husus kalawan kinerja dissipation panas hadé, featuring dissipation panas alus, umur panjang, sarta buruk lampu low.

· Nyadiakeun solusi rendering warna alternatif pikeun cahaya komérsial, cahaya galeri, cahaya iklan, cahaya dekoratif arsitéktur, jsb.

· 2/3 OZ FPC, asli kualitas luhur 3M 9495LE tape, desain husus packing kuat. LEDs anu LM-80 diuji sarta Certified.

· Nyadiakeun jasa ngaropéa, MOQ ngaropéa> 500M, 3 taun jaminan.

图片 4

parameter téknis
Model No.Dipingpin KapadetanLebar PCBVoltaseukakuatanRAMac adamwarnalumén
GL-FBAPA102RGB30M10W530 LEDs / M10DC5V9W/M90 +<5RGB250~300lm/M
GL-FBAPA102RGB60M10W560 LEDs / M10DC5V18W/M90 +<5RGB520~560lm/M
GL-FBAPA102RGB72M10W572 LEDs / M10DC5V20W/M90 +<5RGB580~620lm/M
GL-FBAPA102RGB144M12W5144 LEDs / M12DC5V43W/M90 +<5RGB1250~1350lm/M


Kauntungan kalapa

1. Laju refresh luhur, jeung éfék visual luminous leuwih alus.

2. Struktur internal alus teuing tina chip, kinerja dissipation panas alus.

3. Aranjeunna henteu sakumaha ketat ku timing dibandingkeun WS2812 urang.

aplikasi

bar, wangunan komersil, baliho, taman tema, jsb.

图片1 (2)

Masang

· Ulah ngabengkokkeun Strip LED leuwih ti R = 60 mm.

·Pamasangan henteu kedah ngarusak bagian-bagian papan sirkuit! Strip LED mangrupikeun éléktronik anu saé sareng kedah dirawat sacara saksama.

· The LED strip dibagi kana bagian kalayan simbol gunting dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong strip LED. Potong strip LED tina gunting seukeut tur salawasna dina 90 °.

· Nalika soldering strip, suhu soldering maksimum 300 ° C. Tuturkeun polaritasna raket.

· 1- Nalika motong strip, make stocking ngaleutikan. Cabut pita 3M dina bagian janten "nyusut"

2-Teundeun stocking ngaleutikan leuwih strip LED.

3-Paké panas gun!

· Gumantung kana assembly nu dipikahoyong, nya meureun perlu lem titik IP65 LED strips pikeun fastening permanén. Émut yén substrat kedah beresih!

· Sadaya Glite Led Strips dimmable ku 0/1-10V,DALI,PWM,DMX controller.

· Sambungkeun Led 12v/24v ka positip dina supir, conenct Led - ka négatip on supir.

· LED kedah dianggo dina tegangan anu leres, henteu kantos damel sareng tegangan supir anu salah!

· Candak strips dipingpin tina reels tur mukakeunana saméméh nguji lampu jeung supir!

11

Panyambung gancang:

22

panalungtikan

kategori panas