sadaya Kategori

5V 144led/m RGB Digital WS2812 LED Strip GL-FBWS2812RGB144M12W5

    • GL-FBAPA102RGB30M10W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102W30M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter250 ~ 300lm / m
      Sabenerna Power9w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBAPA102RGB60M10W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102RGB60M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520~560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBAPA102RGB72M10W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102RGB72M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin72 Leds/m
      Lumén / méter580~620lm / m
      Sabenerna Power20w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable13.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBAPA102RGB144M12W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102RGB144M12W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1250 ~ 1350lm / m
      Sabenerna Power43w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB30M10W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB30M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter190~230lm / m
      Sabenerna Power7.2w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB60M10W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB60M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter410~450lm / m
      Sabenerna Power14.4w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB96M10W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB96M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin96 Leds/m
      Lumén / méter670~710lm / m
      Sabenerna Power23w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable10.4mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB144M12W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB144M12W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1000~1100lm / m
      Sabenerna Power34.5w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB30M10W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB30M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter250~300lm / m
      Sabenerna Power9w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB60M10W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB60M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520~560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB96M10W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB96M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin96 Leds/m
      Lumén / méter820~860lm / m
      Sabenerna Power28w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable10.4mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB144M12W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB144M12W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1250~1300lm / m
      Sabenerna Power43.5w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
panalungtikan

bubuka lengkep

jéntré gancang

1.WS2812 SMD5050 Digital LED Jalur , DC5V, 96led/m, magic RGB digital, SDCM<5;

2. Indoor cahaya IP20 jeung outdoor cahaya IP65 & IP67 & IP68;

3.From 4.8w mun 18w wattage adjustable;

4. Kalawan standar 3M timer iteuk, gampang pikeun instalasi;

5. CE Certificated na RoHS patuh;

6. Pabrik borongan cost.OEM na ODM jasa.

gambaran

WS2812 mangrupakeun kontrol calakan sumber lampu LED nu sirkuit kontrol jeung chip RGB terpadu dina pakét 5050 komponén. Éta internal kalebet kancing data port digital calakan sareng sirkuit drive amplifikasi ulang sinyal. Ogé kaasup hiji osilator internal precision sarta 12V tegangan programmable bagian kontrol ayeuna konstan, éféktif mastikeun titik piksel jangkungna warna lampu consistent.The protokol mindahkeun data ngagunakeun mode komunikasi NZR tunggal. Saatos reset kakuatan-on piksel, port DIN nampi data ti controller, piksel munggaran ngumpulkeun data 24bit awal lajeng dikirim ka kancing data internal, data lianna nu reshaping ku sinyal internal reshaping sirkuit amplifikasi dikirim ka piksel cascade salajengna ngaliwatan. port DO. Saatos pangiriman pikeun tiap piksel, sinyal pikeun ngurangan 24bit. piksel ngadopsi otomatis reshaping téhnologi ngirimkeun, sahingga angka cascade piksel teu diwatesan transmisi sinyal, ngan gumantung kana laju transmisi sinyal. , kakuatan low, umur panjang sarta kaunggulan sejenna. The kontrol chip terpadu di LED di luhur jadi circuit leuwih basajan, volume leutik, instalasi merenah.

GDC WS2812 Led strips Fitur:

GDC WS2812 LED Strip Fitur:

· Sirkuit kontrol sareng chip RGB dihijikeun dina pakét 5050 komponén, ngabentuk kontrol lengkep titik piksel.

· Diwangun-di sinyal reshaping circuit, sanggeus gelombang reshaping ka supir salajengna, mastikeun gelombang-formulir distorsi teu ngumpulkeun.

· Nalika laju refresh 30fps, jumlah kaskade modél speed low teu kirang ti 512 titik, mode speed tinggi teu kirang ti 1024 titik. Kirim data dina laju 800Kbps.

· 2/3 OZ FPC, asli kualitas luhur 3M 9495LE tape, desain husus packing kuat. LEDs anu LM-80 diuji sarta Certified.

· Nyadiakeun jasa ngaropéa, MOQ ngaropéa> 500M, 3 taun jaminan.

图片 3

parameter téknis
Model No.Dipingpin KapadetanLebar PCBVoltaseukakuatanRAMac adamwarnalumén
GL-FBWS2812RGB30M10W530 LEDs / M10DC5V7.2W/M90 +<5RGB190~230lm/M
GL-FBWS2812RGB60M10W560 LEDs / M10DC5V14.4W/M90 +<5RGB410~450lm/M
GL-FBWS2812RGB96M10W596 LEDs / M10DC5V23W/M90 +<5RGB670~710lm/M
GL-FBWS2812RGB144M12W5144 LEDs / M12DC5V34.5W/M90 +<5RGB1000~1100lm/M


Kauntungan kalapa

1. Hiji osilator internal pikeun timing sarta ngarobah kaayaan sinyal reshaping jeung amplifikasi circuit pikeun mastikeun sinyal disalurkeun ka LED salajengna dina ranté nu

2. A kancing data - ieu nyepeng kaayaan LED tinangtu

3. Saluran drive kaluaran konstan anu tiasa diprogram (arus konstan) pikeun ngontrol unggal LED (beureum, biru, sareng héjo)

4. palabuhan digital / serial asup jeung serial kaluar pikeun nampa sarta ngirimkeun informasi.

aplikasi

bar, wangunan komersil, baliho, taman tema, layar LED, jsb.

图片1 (2)

Masang

· Ulah ngabengkokkeun Strip LED leuwih ti R = 60 mm.

·Pamasangan henteu kedah ngarusak bagian-bagian papan sirkuit! Strip LED mangrupikeun éléktronik anu saé sareng kedah dirawat sacara saksama.

· The LED strip dibagi kana bagian kalayan simbol gunting dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong strip LED. Potong strip LED tina gunting seukeut tur salawasna dina 90 °.

· Nalika soldering strip, suhu soldering maksimum 300 ° C. Tuturkeun polaritasna raket.

· 1- Nalika motong strip, make stocking ngaleutikan. Cabut pita 3M dina bagian janten "nyusut"

2-Teundeun stocking ngaleutikan leuwih strip LED.

3-Paké panas gun!

· Gumantung kana assembly nu dipikahoyong, nya meureun perlu lem titik IP65 LED strips pikeun fastening permanén. Émut yén substrat kedah beresih!

· Sadaya Glite Led Strips dimmable ku 0/1-10V,DALI,PWM,DMX controller.

· Sambungkeun Led 12v/24v ka positip dina supir, conenct Led - ka négatip on supir.

· LED kedah dianggo dina tegangan anu leres, henteu kantos damel sareng tegangan supir anu salah!

· Candak strips dipingpin tina reels tur mukakeunana saméméh nguji lampu jeung supir!

1

Panyambung gancang:

2

panalungtikan

kategori panas