sadaya Kategori

5V 60led/m RGB Digital WS2813 LED Strip GL-FBWS2813RGB60M10W5

    • GL-FBAPA102RGB30M10W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102W30M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter250 ~ 300lm / m
      Sabenerna Power9w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBAPA102RGB60M10W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102RGB60M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520~560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBAPA102RGB72M10W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102RGB72M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin72 Leds/m
      Lumén / méter580~620lm / m
      Sabenerna Power20w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable13.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBAPA102RGB144M12W5
      Ngaran Produk5m APA102 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBAPA102RGB144M12W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1250 ~ 1350lm / m
      Sabenerna Power43w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB30M10W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB30M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter190~230lm / m
      Sabenerna Power7.2w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB60M10W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB60M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter410~450lm / m
      Sabenerna Power14.4w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB96M10W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB96M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin96 Leds/m
      Lumén / méter670~710lm / m
      Sabenerna Power23w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable10.4mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2812RGB144M12W5
      Ngaran Produk5m WS2812 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2812RGB144M12W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1000~1100lm / m
      Sabenerna Power34.5w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB30M10W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB30M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin30 Leds/m
      Lumén / méter250~300lm / m
      Sabenerna Power9w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable33.3mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB60M10W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB60M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin60 Leds/m
      Lumén / méter520~560lm / m
      Sabenerna Power18w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable16.6mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB96M10W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB96M10W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin96 Leds/m
      Lumén / méter820~860lm / m
      Sabenerna Power28w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB10mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable10.4mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
    • GL-FBWS2813RGB144M12W5
      Ngaran Produk5m WS2813 SMD5050 digital RGB dipingpin strip DC5V
      Model NO.GL-FBWS2813RGB144M12W5
      Type LEDSanan
      Kuantitas Dipimpin144 Leds/m
      Lumén / méter1250~1300lm / m
      Sabenerna Power43.5w / m
      CRI (Ra)> 90
      Max Panjang10meters
      Lebar PCB12mm
      VoltaseuDC5V
      Ukuran Cuttable6.9mm
      warnaRGB sihir
      IP kelasIP20 / IP65 / IP67 / IP68
      Suhu ambient-25 ℃ ~ 45 ℃
panalungtikan

bubuka lengkep

jéntré gancang

1.WS2813 SMD5050 Digital LED Jalur , DC5V, 60led/m, magic RGB digital, SDCM<5;

2. Indoor cahaya IP20 jeung outdoor cahaya IP65 & IP67 & IP68;

3.From 4.8w mun 18w wattage adjustable;

4. Kalawan standar 3M timer iteuk, gampang pikeun instalasi;

5. CE Certificated na RoHS patuh;

6. Pabrik borongan cost.OEM na ODM jasa.

gambaran

WS2813 mangrupa kontrol calakan sumber lampu LED nu sirkuit kontrol jeung chip RGB anu terpadu kana pakét 5050 komponén. Internalna kalebet kancing data port digital calakan sareng sirkuit drive amplifikasi ulang sinyal. A osilator internal precision sarta 12V tegangan programmable bagian kontrol ayeuna konstan ogé kaasup, hasilna pangaruh warna exceedingly konsisten.The WS2813 Strip LED nyaeta ongkos-éféktif jeung boga reliabiliti warna alus

GDC WS2813 Led Strip Fitur:

GDC WS2813 LED Strip Fitur:

· Sirkuit kontrol sareng chip RGB dihijikeun dina pakét 5050 komponén, ngabentuk kontrol lengkep titik piksel.

· Sakur dua titik jarak leuwih ti 3m sinyal transmisi tanpa sirkuit nambahan.

· Nalika laju refresh 30fps, jumlah kaskade modél speed low teu kirang ti 512 titik, mode speed tinggi teu kirang ti 1024 titik. Kirim data dina laju 800Kbps.

· 2/3 OZ FPC, asli kualitas luhur 3M 9495LE tape, desain husus packing kuat. LEDs anu LM-80 diuji sarta Certified.

· Nyadiakeun jasa ngaropéa, MOQ ngaropéa> 500M, 3 taun jaminan.

图片 5

parameter téknis
Model No.Dipingpin KapadetanLebar PCBVoltaseukakuatanRAMac adamwarnalumén
GL-FBWS2813RGB30M10W530 LEDs / M10DC5V9W/M90 +<5RGB250~300lm/M
GL-FBWS2813RGB60M10W560 LEDs / M10DC5V18W/M90 +<5RGB520~560lm/M
GL-FBWS2813RGB96M10W596 LEDs / M10DC5V28W/M90 +<5RGB820~860lm/M
GL-FBWS2813RGB144M12W5144 LEDs / M12DC5V43.2W/M90 +<5RGB1250~1300lm/M


Kauntungan kalapa

1. WS2813 LED mangrupakeun versi dirévisi tina IC WS2812 nu nambihan fitur tina break-titik sinyal transmisi kontinyu.

2. fitur internal na kaasup kancing data port digital pinter jeung sinyal reshaping sirkuit drive.

3. WS2813 kontrol calakan sumber lampu LED nu integrates sirkuit kontrol jeung chip RGB kana pakét komponén 5050.

4. WS2813 nyaeta sejen DC5V diwangun-di IC.It ogé ngawengku hiji osilator internal precision sarta bagian kontrol ayeuna konstan programmable pikeun tegangan 12V, nu achieves éfék warna kacida konsisten.

aplikasi

bar, wangunan komersil, baliho, taman tema, jsb.

图片1 (2)

Masang

· Ulah ngabengkokkeun Strip LED leuwih ti R = 60 mm.

·Pamasangan henteu kedah ngarusak bagian-bagian papan sirkuit! Strip LED mangrupikeun éléktronik anu saé sareng kedah dirawat sacara saksama.

· The LED strip dibagi kana bagian kalayan simbol gunting dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong strip LED. Potong strip LED tina gunting seukeut tur salawasna dina 90 °.

· Nalika soldering strip, suhu soldering maksimum 300 ° C. Tuturkeun polaritasna raket.

· 1- Nalika motong strip, make stocking ngaleutikan. Cabut pita 3M dina bagian janten "nyusut"

2-Teundeun stocking ngaleutikan leuwih strip LED.

3-Paké panas gun!

· Gumantung kana assembly nu dipikahoyong, nya meureun perlu lem titik IP65 LED strips pikeun fastening permanén. Émut yén substrat kedah beresih!

· Sadaya Glite Led Strips dimmable ku 0/1-10V,DALI,PWM,DMX controller.

· Sambungkeun Led 12v/24v ka positip dina supir, conenct Led - ka négatip on supir.

· LED kedah dianggo dina tegangan anu leres, henteu kantos damel sareng tegangan supir anu salah!

· Candak strips dipingpin tina reels tur mukakeunana saméméh nguji lampu jeung supir!

1

Panyambung gancang:

2

panalungtikan

kategori panas