sadaya Kategori

Tentang Kami

Bumi> Tentang Kami

Propil Company

undefined

Diadegkeun dina 2013, Glite Electronics CO., Ltd parantos janten perusahaan LED komprehensif kalayan kombinasi R&D, manufaktur, pamasaran sareng jasa. Kalayan langkung ti 1500 méter pasagi bengkel bébas debu, Langkung ti 100 karyawan, peralatan anu dimodernisasi, Glite nawiskeun pangiriman efisien kualitas anu dipercaya sareng harga anu kompetitif, dimana kami parantos ngagaduhan reputasi global. Salaku salah sahiji pabrik paling ngora tapi profésional pikeun LED Jalur jeung lampu liniér di Cina, kami mumpuni pikeun CE panganyarna, ROHS, Produk kami geus dijual ka leuwih 70 nagara.

Ti 2014 nepi ka 2022, Glite ngembangkeun variatif produk resell pikeun Suppermarket Diréktur / Shopkeepers / Penjual online, kayaning lampu neon LED / strip tegangan tinggi LED / strips LED COB / strip sensor LED / LED lampu kémping / LED lampu kabinet jsb. ngarojong jasa produk ngaropéa. Anjeun gaduh kabutuhan, kami gaduh solusi. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun. Ti urutan sampel pikeun produksi masal produk biasa, mantuan klien ngawangun brand sorangan, desain, produk, mawa ide ka kanyataanana. Tujuan kami nyaéta pikeun ngajantenkeun produk kami nyaangan unggal sudut dunya, nyababkeun kahaneutan sareng kagét visual pikeun jalma. JIEUNAN CAHAYA, CANGKEUN. Urang pernah eureun pikeun move on.

Glite TIM

Vincent Lau

Vincent Lau

CEO

Vincent gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina perdagangan asing sareng ékspor, sareng parantos milu dina Pameran Lampu Frankfurt sababaraha kali. Anjeunna oge sering nganjang ka konsumén dibédakeun sakuliah dunya. Positioning produk perusahaan, tujuan strategis, rencana operasi, alokasi modal sareng hal-hal penting anu sanés sadayana ditunjuk ku anjeunna. "MAKE LIGHT, LIGHT UP" mangrupikeun slogan Glite. Vincent salaku pamimpin perusahaan, sareng anjeunna pasti bakal nyaangan unggal bagian dunya kalayan produk Glite!

Marcus Qin

Marcus Qin

Diréktur Téknik

Marcus ngagabung ka kami ti nalika Glite mangrupikeun ukuran tim ngan sababaraha jalma. Anjeunna mangrupikeun insinyur anu wibawa dina industri LED. Masalah teknis sapertos desain PCB, kabel sareng debugging dina situs proyék LED skala ageung, sareng parangkat lunak kontrol kompilasi sadayana gampang pikeun anjeunna. Ayeuna, Marcus parantos ngalatih 4 insinyur ngora pikeun Glite. Tiap di antarana boga tanggung jawab jeung sabar. Ku cara kieu, patarosan téknis anu dikaluarkeun ku sajumlah ageung salesman perusahaan kami parantos dijawab sacara éfisién. Greatly ningkat kapuasan customer kalawan kami.

Amy Zhu

Amy Zhu

Manajer Perdagangan Luar Negeri

Amy mangrupikeun manajer perdagangan Glite China sareng gaduh pangalaman dagang langkung ti 6 taun. Salaku manajer bisnis domestik Cina, Liam salawasna aya di garis hareup. Sapanjang taun, anjeunna parantos ka ampir sadaya propinsi di Cina kusabab kedah nganjang ka klien. Anjeunna sareng insinyur sok aya dina situs nalika proyék-proyék cahaya aya kasusah. Liam ogé manajer umum situs wéb dagang Glite China "Sok wani nangtang kalemahan anjeun" mangrupikeun motto hirupna.

glitelighting.en.made-in-china.com/

Liam Lau

Liam Lau

Doméstik(CN) Manajer Perdagangan

Liam mangrupikeun manajer perdagangan Glite China sareng gaduh pangalaman dagang langkung ti 6 taun. Salaku manajer bisnis domestik Cina, Liam salawasna aya di garis hareup. Sapanjang taun, anjeunna parantos ka ampir sadaya propinsi di Cina kusabab kedah nganjang ka klien. Anjeunna sareng insinyur sok aya dina situs nalika proyék-proyék cahaya aya kasusah. Liam ogé manajer umum situs wéb dagang Glite China "Sok wani nangtang kalemahan anjeun" mangrupikeun motto hirupna.

toko27417936vf641.1688.com/

Theo Wang

Theo Wang

Megapolitan produksi

Theo nyaéta pengawas departemen produksi di pabrik. Anjeunna lalaki ganteng jeung ajeg. Kamampuh perencanaan sakabéhna alus pisan. Pas pesenan produksi kaluar, anjeunna tiasa ngatur departemen pikeun ngahasilkeun produk anu éfisién pisan. Anjeunna maénkeun peran indispensable salaku "cog" antara departemen bisnis jeung departemen produksi. Kalayan kimia tim anu saé, Glite tiasa mastikeun yén pesenan ngahontal palanggan dina waktosna sareng sampurna.

Francesca Chen

Francesca Chen

Pengawas Kualitas

Sakumaha urang terang, kualitas produk sareng sikep jasa tiasa nangtoskeun kapuasan palanggan. Francesca tanggung jawab pikeun kadali kualitas produk. Pangawasan nya tina prosés tés sok taliti. Tina conto dugi ka pesenan volume tinggi, unggal produk peryogi sababaraha tés fungsional saatos réngsé. Salawasna janten prinsipna pikeun ngajantenkeun produk anu ngalangkungan pananganana nyumponan standar agénsi uji sareng dikirimkeun kalayan produk nol-cacat.

Amber Lau

Amber Lau

Akuntan sareng Auditor

Amber utamana kalibet dina karya pangawasan ékonomi. Éta ngawas kagiatan ékonomi perusahaan, mendakan masalah, naroskeun patarosan, sareng nyetél solusi, ku kituna nyayogikeun dukungan sareng manajemén anu hadé pikeun pangwangunan ékonomi perusahaan sareng sacara sah dina kagiatan kauangan. pangaruh.

Thomas Poé

Thomas Poé

Purchasing Supervisor jeung Gudang Supervisor

Thomas utamana jawab meuli bahan baku produk jeung karya cacah quantities.He boga pangabisa kuat nungkulan kasusah di work.He bisa mertimbangkeun suplai bahan ti sudut pandang jangka panjang, ku kituna departemen produksi bisa. meunangkeun bahan pikeun produksi dina moments kritis. Thomas bakal masihan tanggapan pas anjeunna mendakan konflik antara detil pesenan sareng bahan. Lamun sababaraha pesenan pisan urgent, anjeunna ogé bakal negotiate kalawan suppliers bahan baku flexibly pikeun mastikeun yén produk anu réngsé dina waktu.

Zoé Peng

Zoé Peng

Elite Perdagangan Luar Negeri

Salaku elit perdagangan asing di Glite, Zoe mahér dina seueur kaahlian sareng tiasa masihan kontribusi ka tim ku sababaraha cara. Zoe terang kumaha empati sareng klien, ku kituna sikep jasana sok dipuji ku klien. Anjeunna gaduh kamampuan diajar anu kuat, sareng unggal produk anu disesuaikan ningkatkeun kamampuan bisnisna. Anjeunna salawasna ngajaga mental "YOLO", enriching na unggal poe.

Collin Sun

Collin Sun

Manajer Perdagangan Luar Negeri

Collin mangrupikeun manajer umum halaman wéb Shenzhen Glite di Alibaba. Collin mangrupikeun salah sahiji anggota anu munggaran ngagabung sareng kulawarga Glite. Pangalaman taun-taunna dina perdagangan luar nagri parantos ngajantenkeun anjeunna ngajaga hubungan koperasi jangka panjang anu saé sareng para nasabah anu dihargaan ti sakumna dunya. Kamampuhan pikeun nganalisis kabutuhan produk palanggan kuat pisan: Pedang anu saé cocog sareng pahlawan, sareng Collin bakal salawasna janten anu matak pedang.

shenzhengglitelighting.en.alibaba.com/

sertipikat

TFS

TFS

SFT ROHS

SFT ROHS

ISO9001

ISO9001

CE

CE

EMC CE

EMC CE

EMC

EMC

IP68

IP68

IP67

IP67

bengkel

Glite Témbongkeun

kategori panas