sadaya Kategori

News Company

Bumi> wartos > News Company

High Warna Rendering Index LED Jalur Series: CRI90 VS CRI80

Waktos: 2023-01-05 Hit: 73

Sacara umum, indéks rendering tinggi strips LED nujul kana produk séri kalayan indéks rendering warna ngaleuwihan 90. Sacara umum, indéks rendering warna bisa disebut CRI, nu mangrupakeun ukuran akurasi warna sabenerna objék cahayana ku sumber cahaya. .

Produk CRI anu luhur tiasa dianggo di toko tampilan merek, hotél luhur, gedong kantor, musium, galeri seni, rumah sakit sareng tempat-tempat sanés.

Kumaha carana milih produk strip LED CRI tinggi katuhu?

Pikeun biaya, langkung luhur CRI, langkung luhur hargana. Kanggo sabagéan ageung aplikasi, CR> 80 cekap. Pikeun sababaraha pamandangan anu kedah nyumponan sarat réproduksi warna anu luhur, peryogi nganggo jalur LED CRI anu luhur kalayan CRI 90 atanapi bahkan 95.

wps5

Glite Electronics Co., LTD mangrupikeun produsén strip LED profésional kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina panalungtikan sareng pamekaran mandiri LED. Simkuring gaduh CCT suhu warna adjustable, RGBW, arus konstan, kontrol suhu, addressable, strips lampu CRI tinggi na runtuyan séjén produk. Sertifikasi lulus: ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, OHSAS18001: 2007, ETL, CE, ROHS sareng REACH.

Wilujeng sumping konsumén hargana ti sakuliah dunya pikeun mesen produk urang!


kategori panas