sadaya Kategori

News Company

Bumi> wartos > News Company

Pancegahan Pikeun Pamasangan Strip LED

Waktos: 2022-12-03 Hit: 50

Pancegahan pikeun pamasangan strip LED: Métode Wiring strip LED

Aya seueur jinis voltase anu cocog pikeun jalur LED tegangan rendah, mimitian ti 5V, 12V, 24V, sareng 36V. Sacara umum, kakuatan DC dipaké, jadi catu daya switching diperlukeun pikeun catu daya. Ukuran catu daya ditangtukeun dumasar kana kakuatan sareng panjang sambungan jalur LED. The wiring tina single-warna 5050 SMD LED strip perlu ngabedakeun kutub positif jeung negatif. Sacara umum, urang bakal nyadiakeun colokan kakuatan nu geus soldered, ngan nyolok eta langsung kana catu daya LED kami nyadiakeun. Upami anjeun henteu hoyong nganggo hiji catu daya pikeun tiap jalur lampu LED, anjeun tiasa mésér catu daya switching anu rélatif luhur salaku catu daya utama, teras sambungkeun sadaya catu daya input sadaya jalur lampu LED paralel sareng jadi Powered by catu daya switching utama.

wps3

Pancegahan pikeun pamasangan strip LED: Métode Wiring of LED controller

Strip lampu LED sareng IC kedah nganggo controller pikeun ngawujudkeun pangaruh parobihan cahaya. Nalika kabel, jalur lampu sareng IC umumna anoda umum, nyaéta, salah sahiji jalur lampu LED positip, sareng anu sanésna négatip. Jarak kontrol unggal controller béda. Sacara umum, jarak kontrol controller basajan nyaéta 10 nepi ka 15 méter, jarak kadali jauh controller nyaéta 15 nepi ka 20 méter, sarta jarak pangpanjangna bisa dikawasa nepi ka 30 méter.

wps4

Pancegahan pikeun pamasangan strip LED: Nengetan jarak sambungan tina strip LED

Umumna disebutkeun, jarak sambungan pangpanjangna strips LED nyaeta 20 méter. Lamun jarak sambungan ieu ngaleuwihan, strip LED bakal gampang panas nepi, nu bakal mangaruhan hirup layanan tina strip LED salila pamakéan. Ku alatan éta, nalika masang, éta kudu dipasang nurutkeun sarat produsén urang, sarta strip lampu LED teu kudu overloaded.


kategori panas