sadaya Kategori

News Company

Bumi> wartos > News Company

Supplier kalapa: Jalur Led generasi anyar Ti Glite Electronics Co., LTD

Waktos: 2022-10-15 Hit: 85

GLITE ELECTRONICS CO., LTD mangrupikeun produsén Top 10 di Strip LED cahayaan. Pabrik Glite perenahna di Kacamatan Baoan, Shenzhen Cina. Urang difokuskeun panalungtikan lampu strip LED, solusi jeung produksi.

Garis produk kami kalebet sajumlah lengkep jalur LED, COB, 5050, 3528, 2835, 5630, 4014, 3014, 2216… Keur komitmen pikeun nyadiakeun cahaya nyaman jeung alam ka konsumén urang, urang ngamekarkeun beuki loba lampu strip kualitas luhur, kalawan CRI95 tinggi, kacaangan super 140-180lm / W, titik bébas 800led / M, jeung produk anyar kaluar unggal bulan.

wps1

Pikeun ngajantenkeun lampu linier langkung saé sareng langkung gampang, kami damel sacara profésional dina nyayogikeun solusi pencahayaan total ka para nasabah. Kalawan pangaweruh jero ngeunaan sagala asesoris patali ieu, dipingpin profil aluminium, dipingpin Controllers, catu daya, panyambungna jeung cables.With on-bade ngembangkeun bisnis, produk GLITE geus kahontal UL, CE jeung RoHS sertipikat sarta kami geus digali rupa link pengiriman barang ka mastikeun konsumén nampi produk gancang sareng ékonomis.

Kalayan usaha mangtaun-taun, tim penjualan, téknis sareng produksi anu luar biasa kami parantos ngembangkeun rébuan produk aplikasi LED kualitas luhur sareng solusi pencahayaan ka konsumén ti dugi ka 70 nagara di sakumna dunya, kalebet Amérika, Eropa, Asia sareng Afrika. Luminaries dipingpin kami ngarasakeun reputasi alus diantara klien di Polandia, Norwégia, Italia, AS, Spanyol, Hungaria, Swédia, Irlandia, Finlandia, Indonesia, Mexico, India, Brazil, Jerman, Malaysia, Inggris, Thailand, Singapura, Vietnam, UAE, Saudi Arab, Perancis, Républik Afrika Kidul, Australia sareng seueur deui.

wps2

Penjualan internasional anu saé sareng tim saatos-jualan kami salawasna dilayanan anjeun. Hayu urang nyiptakeun lampu ajaib sareng banding ka sadayana nyandak tindakan pikeun ngahémat énergi, palanggan anu hargana!


kategori panas