sadaya Kategori

panas Produk

Salaku salah sahiji pabrik anu paling ngora tapi profésional pikeun LED Strip sareng lampu linier di Cina

Produk langkung
Ngeunaan Glite Electronics
Wilujeng sumping di GLITE

Ngeunaan Glite Electronics

Diadegkeun dina 2013, Glite Electronics CO., Ltd parantos janten perusahaan LED komprehensif kalayan kombinasi R&D, manufaktur, pamasaran sareng jasa. Kalawan leuwih 1500 méter pasagi bengkel bébas debu, Leuwih ti 100 pagawé, equipments dimodernisasi, Glite nawarkeun pangiriman efisien kualitas dipercaya jeung harga kalapa, ku nu urang geus miboga reputasi global. Salaku salah sahiji pabrik paling ngora tapi profésional pikeun LED Strip jeung lampu linier di Cina, kami mumpuni pikeun CE panganyarna, ROHS, Produk kami geus dijual ka leuwih 70 nagara.

Maca deui
video
ulin

Naha Pilih Us?

Diadegkeun dina 2013, Glite Electronics CO., Ltd

Urang ngarojong jasa produk ngaropéa. Anjeun gaduh kabutuhan, kami gaduh solusi. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun. Ti urutan sampel pikeun produksi masal produk biasa, mantuan klien ngawangun brand sorangan, desain, produk, mawa ide ka kanyataanana.

Maca deui

Warta panganyarna Jeung Log

High Warna Rendering Index LED Jalur Series: CRI90 VS CRI80

Sacara umum, strip LED indéks rendering luhur ngarujuk kana produk séri kalayan indéks rendering warna langkung ti 90.

Langkung Rinci
High Warna Rendering Index LED Jalur Series: CRI90 VS CRI80
Pancegahan Pikeun Pamasangan Strip LED

Aya seueur jinis voltase anu cocog pikeun jalur LED tegangan rendah, mimitian ti 5V, 12V, 24V, sareng 36V. Sacara umum, kakuatan DC dipaké, jadi catu daya switching diperlukeun pikeun catu daya.

Langkung Rinci
Pancegahan Pikeun Pamasangan Strip LED
Supplier kalapa: Jalur Led generasi anyar Ti Glite Electronics Co., LTD

GLITE ELECTRONICS CO., LTD mangrupikeun produsén Top 10 dina lampu strip LED. Pabrik Glite perenahna di Kacamatan Baoan, Shenzhen Cina. Urang difokuskeun panalungtikan lampu strip LED, solusi jeung produksi.

Langkung Rinci
Supplier kalapa: Jalur Led generasi anyar Ti Glite Electronics Co., LTD

palayanan

Salila 10 taun katukang, Glite parantos ngajaga reputasi anu saé di dunya. Klién anu dihargaan aya di sakumna dunya, sareng produk urang parantos dijual ka langkung ti 70 nagara ayeuna.

Palayanan Global

kategori panas